vrijdag 24 augustus 2012

Vermiste voorouders gezocht


Veertigjarige zoekt voorouders

Op vrijdag 28 september 2012 viert Streekvereniging Zenne en Zoniën haar veertigjarige bestaan met een gemoedelijke receptie in De Moelie in Linkebeek.

Zenne en Zoniën is opgericht door een tamelijk grote groep mensen die er van overtuigd waren dat onze streek geen zielloos verlengstuk van Brussel mocht worden. Later sloten talloze anderen daarbij  aan. De doelstelling bleef en blijft onveranderd, de mensen kwamen en gingen. Om toch iedereen de kans te geven mee te vieren en over heden en verleden van onze streek van gedachten te wisselen op 28 september , willen wij graag zoveel mogelijk “oude gloriën” uitnodigen. Wie  zulke “anciens” kent of er zelf één is, kan ons een seintje geven  via  zenne.zo@gmail.com of via 02/356.24.78.. Zenne en Zoniën vzw.

 Zenne en Zoniën is vooral actief in zes gemeenten in de Zennevallei: Beersel, Drogenbos, Halle, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw en werkt volledig onafhankelijk. Wij volgen alle evoluties op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu (ondermeer via gemeentelijke en provinciale commissies ruimtelijke ordening, en via de gemeentelijke milieuraden) en houden ook de politieke ontwikkelingen nauwgezet in het oog.