Heb je zin in een gezonde wandeling of fietstocht in het 4.400 hectare grote Zoniënwoud? Of ben je een fervente natuurliefhebber die de rijke fauna en flora van het Zoniënwoud wil ontdekken?
Vanaf nu vind je alle info op www.zonienwoud.be. De nieuwe website sluit aan op het al bestaande magazine Zicht op Zoniën en de elektronische nieuwsbrief E-Zoniën, maar gaat wel een stuk verder.

 Natuurliefhebbers en recreanten vinden er in vier talen heel wat informatie, zoals de leukste fiets- en wandelpaden in het woud, het mountainbikenetwerk, spannende bosspelen en tips voor een bezoek aan bijvoorbeeld het Kasteel van Terhulpen of het Rood Klooster. Via de website duik je ook in de rijke geschiedenis van het Zoniënwoud en ontdek je zijn geheimen en legendes. Je leert er ook hoe het bos beheerd wordt, wie daaraan meewerkt, en hoe het Zoniënwoud er in de toekomst zal uitzien. Natuurliefhebbers halen hun hart op met de rubriek ‘Planten en dieren', die geleidelijk wordt uitgebreid met de hulp van alle natuurliefhebbers zelf.