woensdag 27 mei 2015

Zenne en Zoniëns ZomerzoektochT
Zoektocht niet in Halle, wel in Drogenbos
‘STOKKEN IN DE WIELEN GESTOKEN’ 

Beste leden, na het succes van onze eerste editie, intussen alweer 2 jaar geleden, werd voor dit jaar vol goede moed een nieuwe fiets-fotozoektocht voorbereid – ditmaal in Halle - maar deze moet nu helaas toch met een jaartje worden uitgesteld.

Z&Z kwam hiermee namelijk totaal onverwacht in het vaarwater, of zoals u wilt ‘in het wiel’ van de Gezinssportfederatie en, bescheiden als we zijn, geven we deze vereniging met haar vele leden graag voorrang, volgend jaar zijn wij toch immers gegarandeerd aan de beurt!

Betekent dit dan dat u dit jaar in uw luie zetel mag blijven zitten?
Neen hoor, wij van bij Zenne en Zoniën weten wel een beetje van aanpakken en dus gaat onze nieuwe fotozoektocht gewoon door in een andere gemeente van ons werkgebied.
Voor 2015 zoeken we het dan maar in de faciliteitengemeente DROGENBOS.
Gezien haar beperkte, maar niet minder interessante oppervlakte, leent Drogenbos zich natuurlijk, net zoals Sint-Genesius-Rode vorig jaar, het best tot wandelen, en dat kan u dus al speurend doen tussen 1 juni en 30 augustus 2015.

In die periode voert een door ons zelf uitgestippelde wandeling, onze eigen ‘Groene Plekjes-wandeling’ van 6 kilometer, met start en aankomst aan het gemeentehuis van Drogenbos, Grote Baan 222, u tot aan de grens van het Brussels Gewest, maar vooral langs de mooiste groene en waardevolle plekjes van Drogenbos.
Ons startpakket van 3€ bevat dit jaar, naast uiteraard een deelnemingsformulier en de gebruikelijke versterking voor de inwendige mens, ook een bescherming tegen de zon (een wandelpetje) + een wegbeschrijving naar het Bosmuseum in het Hallerbos waar, gekoppeld aan onze jaarlijkse ledendag, de prijsuitreiking wordt gehouden. U leest daarover later méér. In aanloop naar het feestje nodigen wij u wel alvast reeds uit om op zondag 13 september om 13u deel te nemen aan een door onze milieugidsen Roger en Willy begeleide Vlasmarktwandeling !

Hou zeker de lokale pers in het oog, ook onze Zevende Kracht, lees onze nieuwsbrief Krachtvoer en ga zeker regelmatig eens kijken op onze website <http://www.zevendekracht.tk>, voor verdere berichtgeving.
Wilt U meedoen, dan kan U zeker informatie bekomen bij onze twee raadsleden die zich met de wandelfotozoektocht bezighouden:

Mieke te bereiken op 0476/49 93 30  of michaella.vangerwen@telenet.be en Willy te bereiken op  02/356 24 78  of
willy.defranc@telenet.be

 
Startpakketten zijn verkrijgbaar bij :

Bakkerij TOURNESOLS – Grote Baan 323 – Drogenbos

Café OUD DROGENBOS – Grote Baan 277 – Drogenbos

Zaak gesloten of groep van meer dan 10 personen ?
Contacteer Mieke op het gsm nr 0476/49 93 30 – zij helpt u graag verder !