vrijdag 2 december 2016

ERF GOED OP GEVOELIGE PLAATEr is een wedstrijd
Er is een wedstrijd
Die je ooit winnen kanErfgoed, dat is voor ons alles wat de moeite waard is om bewaard te blijven.In een land waarin verstedelijking nooit vlugger verliep dan nu, moet veel beschermd worden en nog meer bewaard blijven. Foto’s kunnen helpen bij waarde, waardering, bewaring. Daarvan is Streekvereniging Zenne en Zoniën overtuigd.Daarom schrijven we een wat bijzondere fotowedstrijd uit. Daarbij nodigen we je uit om zelf origineel waardevol erfgoed ’op de gevoelige plaat’ vast te leggen. Want beelden helpen bewaren.Natuurlandschappen, dorpsgezichten, merkwaardige gebouwen of hun kleinere details, trage wegen horen er bij. Wij vragen je om ze op een originele manier in beeld te brengen, zodat hun waarde in het oog springt en onze waardering ervoor toeneemt. Je mag één enkele foto maken, maar ook een reeks rond hetzelfde thema of onderwerp. Je werkingsgebied is de streek tussen Zenne en Zoniën, meer bepaald Beersel, Drogenbos, Linkebeek, Halle, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw.We hebben geen vaste regels of ingewikkeld reglement. Zend gewoon je werk in een goed digitaal fotoformaat naar zenzofoto@gmail.com. Vermeld je voornaam en naam, mailadres en de plaats en datum van je opname(s).Je inzending wordt beoordeeld door een jury van onze vereniging die is aangevuld met professionele fotografen.Wanneer inzenden?Je mag continu inzenden tussen 1 maart en 30 november 2017. Aan het einde van elke maand kiezen we een of meer maandfavorieten. Uit de maandfavorieten, die alleszins een prijs krijgen, worden de eindwinnaar(s) gekozen in de loop van december 2017.

Wat win je er mee? Een leuke prijs voor alle eindwinnaars en een attentie voor elke deelnemer. Je levert tegelijk een mooie bijdrage in onze inzet om het Erfgoed in onze streek te bewaren en op te waarderen.

Je foto wordt eventueel gebruikt in ons tijdschrift “De Zevende Kracht”, op onze webstek en/of in één van onze nieuwsbrieven. Dit alles met jouw goedkeuring vooraf en met of zonder vermelding van je naam. Meer informatie weldra op http://zevendekracht.blogspot.be/