donderdag 10 augustus 2017

Najaar VruchtbaarStreekvereniging Zichtbaar in Zennevallei

ZZ Logo 2017.jpg
De komende maanden is Zenne en Zoniën hyperactief. Een overzicht:

Wandelfotozoektocht Linkebeek tot 17 september, met onze jaarlijkse ontmoetingsdag met de leden en de winnaars op zondag 1 oktober 2017 om 15 uur in de Moelie in Linkebeek.

Wandelfotozoektocht Fabrieksburen in Beersel, Halle en Leeuw  met de Erfgoedcel Pajotteland- Zennevallei tot 1 oktober, prijsuitreiking op zaterdag 14 oktober 2017 in Coloma Sint-Pieters-Leeuw.

Zondag 3 september zijn wij van 13 tot 17 uur in Catala/Demeurs in Huizingen met een informatiestand in het kader van Fabrieksburen.

Zaterdagnamiddag 23 september zijn wij in de Fonteinstraat in het parochiehuis van Sint-Genesius-Rode met een informatiestand op de tweedehands boekenbeurs van Davidsfonds Rode, naar aanleiding van de Jaarmarkt.

Op zondag 15 oktober zijn wij vanaf 14 uur mede-organisator van de Trage Wegen wandeling in Dworp (start GBS Dworp),  herinwandeling Hendrik Conscience wandelpad (project Land van Teirlinck VLM), met aansluitend uitreiking Groene Pluimprijs Beersel (in een samenwerkingsverband Milieuraad Beersel, Welzijnsraad Beersel,  Natuurpunt Beersel, Zenne en Zoniën vzw en de gemeente Beersel).

Die zelfde dag hebben wij ook een stand op de wandeling  van de Werkgroep Trage Wegen in het centrum van Halle.

Zondag 22 oktober om 14 uur hebben wij een wandeling in Breedhout samen met de Geschied- en Oudheidkundige Kring van Halle.

Zondag 29 oktober 14 uur Vlasmarktwandeling met start aan het Bosmuseum Hallerbos.

Zaterdag 18 november om 14 uur Land vanTeirlinck wandeling met start aan de kerk van Dworp.

Zondag 19 november om14 uur Plan Boommarterwandeling, vertrek aan de kerk in Essenbeek.

In december staan wij ook op de Erfgoedmarkt van de Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei (plaats en datum liggen nog niet vast).

Al deze activiteiten ondersteunen onze  missie.