maandag 15 april 2019

Wandelgenot op Paaszondag



Waar staan onze Wandelschoenen nu  toch, schatje?

Voor de wandeling van Zenne en Zoniën toch!
 

Op hun plaats  liefje. Waarom?



Oef, dat lucht op...
Afbeelding

Vuylbeekwandeling
Door Zoniën op Paaszondag

Staan de wandelschoenen vertrekkensklaar? Graag hierbij de eerste begeleide wandeling  2019.

Op zoek naar het brongebied van de Ijse, zijn er wolvenrestanten te vinden en we stappen doorheen een groot bosreservaat op een paar passen van het Brussels gewest. En we vernemen waarom de Vuylbeek  wellicht proper is.

Tot de dag van vandaag  kan je  nog altijd gratis meewandelen onder begeleiding van een gediplomeerde Natuurgids  met een uitstekende kennis van de streek en de natuur.


Zondag 21 april 2019   doen we de Vuylbeekwandeling in het Zoniënwoud in samenwerking met Natuurgidsen Zuidwest Brabant, met start aan de  parking Hangarweg - Lorrainedreef  om 14 uur op de grens van Ukkel en Sint -Genesius- Rode.

Hoe er komen?

Via de Zoniënwoudlaan in Rode, kruispunt Waterloosesteenweg links tot knipperlichten , wat verder in de scherpe bocht naar links Lorrainedreef  tot de eerste parking rechts, de Hangarweg of Twee Bergenweg. Dit parkeerterrein staat aangeduid.

Gezien het stijgend en dalend karakter van de wandelwegen is de wandeling niet geschikt voor anders validen en buggy’s. De wandelafstand is zowat 8 km.

Begeleiding door Roger Defranc en Willy Defranc, vrijwilligers bij Zenne en Zoniën vzw. Meer informatie via Streekvereniging Zenne en Zoniën, contact activiteiten Willy Defranc  02/356 24 78   willy.defranc@telenet.be
 
Afbeelding
 Zenne en Zoniën is aangesloten bij het Rodenbachfonds, Vlaams en sociaal Cultuurfonds.