zaterdag 15 juni 2019

Onze Zomerzoektocht laat je Lot ontdekken


In Lot met Zenne en Zoniën
   
Ga met je gezin, familie of vrienden eens op stap door Lot en leer deze deelgemeente van Beersel op een speelse manier kennen: een wandelzoektocht van een tweetal kilometer door de dorpskern is de moeite waard;  los een aantal eenvoudige vragen op en misschien win je één van onze mooie prijzen tijdens deze nieuwe zomerse zoektocht.



Deelnemen kan tussen 15 juni en 15 september!



Startpakketten voor 3 € per deelnemer kan je krijgen  in Bezoekerscentrum De Lambiek, Gemeenveldstraat  1 1652 Alsemberg



Openingsuren voor de maanden juni, juli, augustus en september zijn

Woensdag 10.30 tot 16.30 uur

Donderdag 10.30 tot 16.30 uur

Vrijdag 11.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 11.00 tot 18.00 uur

Zondag 14.00 tot 17.30 uur



De ingevulde wedstrijdformulieren kunnen ook afgegeven worden bij het bezoekerscentrum De Lambiek, tel.  02 359 16 36



Info: willy.defranc@telenet.be en www.zevendekracht.blogspot.be of 02/356.24.78

Zoeken en vinden



Zoeken en vinden is  altijd leuk tijdens al onze zomerse zoektochten! Ervaar het zelf en maak (eventueel opnieuw) ook kennis met  bezoekerscentrum De Lambiek. Voor de wandelzoektocht heb je anderhalf tot twee uur nodig. Op het parcours zijn voldoende mogelijkheden voor sanitaire en culinaire behoeften, het deelnameformulier geeft je alle nodige informatie.



Zondag 22 september om 15 uur worden de winnaars van de wandelfotozoektocht in de bloemetjes gezet in Destelheide, zaal 07 op de Destelheidestraat 66 in 1653 Dworp. Dan mogen de winnaars hun prijs in ontvangst komen nemen tijdens een gezellige receptie. Iedereen wordt via mail op de hoogte gehouden.

                 
           

Zenne en Zoniën is een onafhankelijke streekvereniging die begin jaren zeventig van vorige eeuw is opgericht.  Onze bekommernis is onder meer waardevol natuurlijk en onroerend erfgoed in onze streek te promoten en te beschermen.



Waar vind je ons? Wij zijn vooral actief in Beersel, Drogenbos, Linkebeek, Halle, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw.



Contact

Op het web vind je ons onder http://zevendekracht.blogspot.be. Ons mailadres is zevende.kracht@telenet.be.